Import Service

Uw droomauto is dichterbij dan u denkt!

Risico’s

Wat zijn de risico’s van het importeren?
Het importeren van een auto als particulier kan veel risico’s met zich mee brengen. Zijn de documenten wel compleet? Hoe is de historie van de auto en klopt die wel? Dit zijn een aantal vragen die zeker beantwoord moeten worden voordat u overgaat tot het importeren van een auto. Wij, Van Bruggen Automotive, kunnen u daarmee helpen. Wij doen dit al vele jaren, hebben contact met toonaangevende merkdealers in het buitenland en zijn de Duitse en Engelse taal machtig. Wij kunnen u heel goed helpen met het importeren van uw droomauto. Maar wat kost het importeren van een auto?

 

Kosten

Wat kost het importeren van een auto?
Voor het importeren van een auto is geen vaste prijs te noemen. Per auto kunnen de kosten uiteenlopen. Dit komt vooral door de nieuwprijs, co2 uitstoot en huidige staat. Daarom maken wij altijd van te voren een kostenplaatje op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Kwaliteit

Hoe is de kwaliteit van de Duitse auto’s?
De kwaliteit auto’s die wij vooral in Duitsland of BelgiĆ« kopen zijn vaak top. Dit komt omdat wij vooral met merkdealers werken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de onderhoudshistorie compleet is en de kilometers origineel. Doordat wij al jaren samenwerken met deze dealers hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij uw droomauto ook over de grens vinden. Interesse in onze importservice? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Import Service
Import Service
Import Service

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back to top