Consignatie verkoop

Uw auto, onze zorgen, samen succesvol.

Consignatie verkoop

Wij verlenen meer diensten dan alleen het importeren van auto’s. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons uw auto te laten verkopen als bemiddelaar.

Van Bruggen Automotive bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze kennis en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht.

 

Promotie

Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het aanbod. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op meer dan tien autosites binnen Nederland en Europa!

Rijklaar maken

Wij zorgen er voor dat de auto showroom klaar wordt gemaakt, wij maken representatieve foto’s en zetten de auto te koop via onze verkoop kanalen.

 

 

Onderhandeling

Onderhandelingen voeren wij, vooraf spreken we uw uiterlijke verkoop prijs af en doen ons uiterste best om het hoogste bod te krijgen van geïnteresseerden.

 

Veiligheid

Veiligheid is gegarandeerd, u krijgt niemand aan de deur en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

VAN BRUGGEN AUTOMOTIVE

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back to top