Waarom kopen bij ons?

1. Van Bruggen Automotive is al jarenlang de Audi Specialist van Nederland. Officieel opgericht in 2014, is ons  bedrijf steeds harder gegroeid en u kunt er zeker van zijn dat wij dit blijven doen in de nabije toekomst.

2. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten zijn wij alleen op afspraak geopend. Niet omdat wij lui zijn. Integendeel… Zo kunnen wij u bezoek goed voorbereiden en zorgen dat de auto waarvoor u komt kijken klaar staat.

3. Wat ons onderscheidt, is de kwaliteit van onze voorraad. We zoeken alleen naar uitzonderlijke exemplaren die iets speciaals hebben, met een sterke voorkeur voor hoge specificaties, lage kilometerstanden en gewoonweg ‘sexy’ te noemen zijn, wij proberen kosten wat het kost auto’s met een slechte geschiedenis of met gekke verhalen eraan te vermijden.

4. Wij zijn een familiebedrijf en onze vaste medewerkers zijn een hechte groep enthousiastelingen en professionals die er trots op zijn een schat aan kennis, expertise en persoonlijke service te bieden. We hebben geen fabrikanten die ons vertellen wat we wel en niet kunnen, zodat we zo kunnen werken dat de klant centraal staat.

5. Om succesvol te zijn in deze branche, moet u vertrouwen op terugkerende klanten en ons doel is altijd om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen die voor beide partijen voordelig zijn. We zien veel van onze klanten als goede vrienden en aangezien verwijzingen zo’n grote rol spelen in ons succes, is het voor ons absoluut noodzakelijk dat elke klant wordt behandeld met integriteit, eerlijkheid en professionaliteit.

6. Wij leggen een zeer sterke nadruk op de voorbereiding van onze voertuigen. Elke auto wordt grondig gecontroleerd op tekenen van een ongeval of misbruik voordat wij de auto kopen. Wij stellen hoge eisen en zullen daarnaast ook veel tijd, energie en geld investeren om onze auto’s netjes te presenteren voor de volgende koper.

7. Onze interne financiële afdeling heeft uitstekende relaties met toonaangevende financiering maatschappijen en dit kan er voor zorgen dat wij hele goede lease tarieven kunnen regelen voor onze klanten. Doordat er een directe relatie is kunnen sommige lease/financieringsaanvragen al binnen 24 uur zijn behandeld. Wie wilt er nou nog lang wachten op zijn nieuwe auto?

8. Al het onderhoud wordt uitgevoerd door echte specialisten. Doordat wij zelf geen service en onderhoud verkopen kunt u bijna altijd snel geholpen worden. Voor een afleverbeurt of een garantie geval. Mocht dit bij ons niet lukken dan werken wij uitsluitend met merk dealers. Zo kunnen wij met een gerust hart uw auto terugkopen na een paar jaar.

9. Wij besteden veel tijd en moeite om de markt bij te houden en ervoor te zorgen dat de prijs van onze auto’s reëel is op basis van de specificatie, kilometerstand en staat. Wij hebben een beperkte ruimte waar wij zijn gevestigd en met een bedrijfsmodel dat afhankelijk is van snel wisselende voorraad, zijn we alleen geïnteresseerd in het opslaan van auto’s die geprijsd zijn om te verkopen.

10. We zijn er trots op de beste te zijn in wat we doen. Met bijna 350 verkochte auto’s per jaar mogen wij ieder jaar heel veel mensen blij maken. U ook? Neem snel contact op voor een afspraak!

Back to top